Citeste inainte de a posta!
Daca ai nevoie de ajutor in ceea ce priveste folosirea sistemului de operare Android sau rezolvarea unei probleme intampinata folosind acest OS, atunci cere ajutorul aici si te vom ajuta!

Locked

Adrian
Fondator
Posts: 22
Joined: Fri Jul 06, 2018 7:36 pm
Warnings: 0
Location: Bucuresti
Va rog sa respectati acest regulament pentru ca problema dvs. sa ramana activa si sa fie rezolvata in cel mai scurt timp posibil.

Regulament pentru utilizatori:
1. Nu cereti suport pentru programe piratate, hack-uri, etc.
2. Titlul problemei sa reflecte cat mai bine problema pe care o aveti
3. Explicati problema cat mai bine ca sa nu lungim rezolvarea pe zeci de pagini. Daca spuneti cat mai explicit din prima, posibil sa gasim si rezolvarea cat mai rapid.
4. Cei care raspund problemelor, detaliati cel mai mic detaliu al rezolvarii(poate cel caruia ii raspundeti nu este singurul care intampina problema).
5. Folositi functia "Cautare" inainte de a deschide un nou subiect. Poate problema de care va loviti a mai fost rezolvata.
6. Daca este o problema in care nu deschide anumite programe sau sistemul nu vrea sa execute ceva anume, va rog sa puneti si configuratia sistemului.
7. Obligatoriu specificati ce versiune de Android aveti!
8. Orice utilizator indiferent de grad poate rezolva o problema, respectand regulile de moderator/helper de mai jos.

Regulament pentru moderatori/helperi:
1. Nu oferiti suport pentru programe piratate, hack-uri, etc. -> Modificati mesajul, raspundeti cu Topic Inchis si mutati la Arhiva, la a doua abatere, avertizati utilizatorul(daca aveti acces, altfel rugati pe cineva cu acces)
2. Daca titlul nu reflecta problema, il modificati in asa fel incat sa reflecte.
3. Daca problema a mai fost rezolvata, lasati link catre rezolvare, iar daca utilizatorul raspunde ca s-a rezolvat, inchideti topicul.
4. Dupa ce problema a fost rezolvata, modificati titlul subiectului si puneti [rezolvat] inaintea titlului subiectului, iar daca nu e specificata versiunea de Android, o puneti la final. Ex: [rezolvat]Nu pot face screenshot in jocuri[Android 4.3.3]
5. Pastrati o ordine a subiectelor in asa fel incat sa fie usor de gasit.
Fri Oct 19, 2018 8:16 pm